Det kostar att ligga på topp

Inget undgår en sann smyckesälskare i sina bästa år. Och inte heller det faktum att det guldpris som råder idag är både högt och ibland till och med lite osmakligt. Nu för tiden så kostar det helt enkelt att ligga på topp, särskilt om man är extra förtjust i guldiga smycken. Kanske kan det vara en idé tänka utanför den här guldiga gränsen och faktiskt se sig om efter smycken gjort av andra material?

Nog för att guld är både flådigt och snyggt, men någon måtta borde det ju ändå vara på vissa saker. Det bästa är väl ändå att fylla smyckeskrinet med en liten blandad kompott som passar bra till alla tillfällen. På sätt så behöver man aldrig tröttna på ett visst material eller utseende, utan istället så kan man variera bäst man kan.

Man ska alltså inte glömma att smycken är bara en del av det du har på dig, man vill ju även att allting ska matcha med resten av outfiten som kläder, skor, väska ock så vidare. Man ska helt enkelt inte underskatta ett helhetstänk när det kommer till att styla sig själv.

Scroll to top