Så ska du inreda dina väggar 2021

Minimalistisk design, starka influenser av 70-talet och trä är något som utmärker inredningen 2021. Inredningen ska helst ha personliga inslag och ge en känsla av lugn och harmoni. För att få en bra helhet i inredningen ska du lägga fokus på väggarna.

Jordnära färger, teddy material, 70-tal, trä och naturen är några av de stora trenderna inom inredning 2021. Inredning handlar mycket det här året om att skapa hemmamiljöer som är harmoniska, funktionella och ger återhämtning. Det finns också influenser av minimalism som helst ska brytas av med några it-detaljer som drar blickarna till sig.

“Naturmaterialen dominerar fortfarande inredningen, men nu vill vi bryta av dem med färger och former som känsla luftiga och eleganta.”
(Expressen 14 december 2020)

Utnyttja väggarna i inredningen

Både för att skapa detaljer som sticker ut och få ett rofyllt hem kan du använda väggarna. Dekorera dina väggar med högkvalitativa posters med trendiga motiv som designers och ledande fotografer har valt ut, läs mer om Posterton här om det verkar intressant. Väggfärg och vad som sitter på väggarna sätter tonen för hela rummet och därför är det viktigt att inte glömma bort väggarna när du ska inreda ditt hem. En tavelvägg med snygga genomtänkta motiv kan vara en snygg inredningsdetalj på väggen. Eftersom det är trendigt med personlig inredning kan du i princip välja vilka detaljer som du tycker om. Förutom tavlor och snygga ramar kan du inreda med allmoge, 70-tal eller olika typer av trädetaljer. Trä är i särklass den största materialtrenden 2021. Du kan också hänga upp olika väggdekorationer som hattar, göra en blomstervägg och använda speglar och böcker för att få en snygg inredning.

Scroll to top