Lugn tillvaro fri från digitalisering

I en tid präglad av uppkopplad teknik behövs det inslag som tar oss tillbaka till tiden utan digitalt oljud. Inte minst i hemmets lugna vrå som numer inte är den harmoniska miljö vi kanske bäst behöver.

Modern design som omfamnar det ursprungliga hantverket och månar om en avkopplad vardag är en trend just nu. I den här artikeln kan du läsa mer om den påtagliga trenden!

Dekoration och inredning

Idag finns ett större utbud av spännande varumärken med produkter inspirerade från tiden innan digitaliseringen. Klockor har ”blivit en viktig accessoar” och är även bra exempel där det traditionella hantverket på nytt återupplevs.

Det svenska varumärket Båge & Söner passar särskilt bra in i det här sammanhanget då företaget strävar efter att erbjuda harmoniska väckarklockor. Här handlar det om att skapa väckarklockor som varar i generationer och där konsten och hantverket står i centrum. Om du vill veta mer inför valet av en modell är tipset att läsa på om väckarklockan från Båge & Söner innan du väljer din favorit.

Wifi fria utrymmen

Modern,Mom,Balances,Between,Work,And,Child,Home,Schooling,OnDen som lever ett ständigt uppkopplat och stressigt liv både när det gäller jobb och privat kan behöva återhämta sig i rätt miljö. Att sova i en helt wifi fri miljö som dessutom är befriad från digitala strömmar är det optimala för att koppla av.

Istället för att använda mobiltelefonen som väckarklocka bör du anamma Båge & Sönders tänk när det gäller sovrutiner. Satsa hellre på väckarklocka som sprider lugn både när det gäller funktion och utseende. Mobiltelefoner har visat sig störa koncentrationen hos elever i skolan och det kan även gälla sömnen!

Scroll to top