Köp ett billigt piercingsmycke

Varje år så kommer den eminenta och ofta efterlängtade högtiden fars dag. En dag som som helt enkelt finns till för alla fina och omtänksamma pappor där ute i världen. Och även om det säkerligen finns många som tycker att denna dag är både överdriven och ett kommersiellt påhitt, så kan det faktiskt vara ganska mysigt att som pappa bli uppvaktad lite då och då.

För om vi alla tänker efter så är det flesta högtider i dagens samhälle tämligen kommersiella i många avseenden, och det känns som att det enda allting går ut på är att köpa presenter både åt höger och vänster.  Och visst,  egentligen så är det väl inte så hemskt att ge bort gåvor till varandra lite då och då.  Det enda som kan hända är ju att personen blir glad och att den känner sig lite extra uppskattad juste den dagen, och det är ju knappast fy skam eller hur?

Så varför inte unna din käre far lite roliga gåvor på hans stora dag. Köp ett billigt piercingsmycke eller varför inte bara ett par färgglada kalsonger? Det behöver ju inte alltid  vara en dyr present, utan det är alltid tanken som räknas. Och jag är till och med övertygad om att de flesta papporna blir glada av vilketn gåa som helst. Så länge den kommer från deras egna barn så är lyckan gjord lång tid framöver.

Scroll to top