De magiska jeansen

När det kommer till mode och skönhet så är det många kvinnor och män som suktar efter det senaste och efter att få vara så bekväm och snygg som möjligt och då visa upp sin personlighet. Nu har ett företag tagit fram ett par jeans de anser vara magiska då passformen sitter som en smäck på alla typer av kroppar. För bra för att vara sant? Läs vidare. 

98421-zipperAtt kolla in vårens kläder på shestore.se och i olika magasin gör att våren känns lite närmre än vad den kanske är. I många artiklar kan man läsa om de trender som kommer att dyka upp under nästkommande år. Då handlar det om 80-talet, men inte riktigt det vi är vana vid, utan ett lite mer nedtonat 80-tal med volanger och asymmetriska mönster. Vad man även kan se på catwalken är att det blir allt viktigare med personlighet och inte bara fokus på ett visst kroppsideal skriver dn.se. Detta betyder att man nu väljer att inkludera fler människor och mode kan bli något ännu vackrare. Minna Palmqvist säger följande:

”Jag stalkar folk i sociala medier för att hitta mina modeller. Mer än en specifik look söker jag individer med personlighet.”

Den nya brallan

Nyheter24 går det att läsa om en byxa som sägs göra underverk gällande passform. Tanken är att man ska känna sig bekväm i sina byxor och med sin kropp och vad dessa byxor har är otroligt strechiga sömmar som gör att många olika storlekar får plats. Fantastiskt!

Scroll to top