Skor- och väskmode våren 2016

Varumärket Vans firar just nu 50 år, och släpper i samband med det en 764002-model-on-a-catwalkjubileumskollektion: 10 nya skor och väskor. Men det finns mycket annat som också är hett just nu, och rätt väskor och skor är självklart det viktigaste för hålla sig snygg 2016.

I kollektionen finner du det klassiska rutmönstret som verkligen associeras till märket Vans, och det på både skorna och väskorna. Mönstret har man tagit fram genom att fläta lädret, vilket verkligen ger en känsla av lyx. Hela kollektionen kommer att lanseras den 16 mars och kläderna kommer att säljas på de stora street-affärerna i Stockholm.

Om du inte orkar vänta tills dess finns det självklart andra snygga skor – och främst snygga väskor att köpa online, och i år är det fransar som är det hetaste. Oavsett om det är en mindre handväska eller en större bag kommer du långt om den är klädd i fransar, om det inte känns helt rätt är det istället ryggsäcken du ska välja – och där kan du inte välja fel. Prickig, enfärgad, i mönster eller i läder – alla varianter är snygga, det är snarare som så att du ska försöka hitta en ryggsäck som inte ser ut som alla andra för att verkligen vara trendig. Fler trendiga väskor hittar du här.

Snygga vårskor

När det kommer till skor är det även denna vår sneakers som är störst. Nytt för i år är däremot att Nike och Adidas som vanligtvis äger marknaden har fått stor konkurrens av både Asics, Puma och New Balance, och även Reebok – som i veckan lanserade en väldigt bra skoreklam – säger sig vara hett att ha på foten 2016. Självklart kan du inte bara vandra om kring i sneakers. När det kommer till finare tillfällen kan ett par snygga skinnskor eller klackar vara att föredra. När du väljer detta är det inte lika noga med märket, utan välj då helt enkelt den sko du tycker är snyggast – och matcha gärna med din väska.

Scroll to top