Fixa höstmodet

När hösten närmar sig kommer även mörkret. Men att vi går mot mörkare och kallare tider behöver inte betyda att man bör gömma sig med hundra lager kläder. Vi ger er tipsen om hur man ser snygg ut i höst.

Vi har i ett tidigare inlägg skrivit om att accessoarer är viktiga när man vill sticka ut i mängden. I höst kan vi ta hjälp av accessoarer för att visa upp oss själva och inte gömma oss i dunjackan.

”Detaljerna kan många gånger vara avgörande för din klädsel och intrycket du gör. Framförallt är accessoarerna ett smart sätt att variera din klädsel på.”

Något annat som är hett i höst är grova material blandade med lättare. Varva ull och läder med siden, paljetter och spets. Färgskalan går i klassiska hösttoner. Mörblått, rött, grönt, svart och vitt är färgerna man bör satsa på. Den absoluta basfärgen, som är helt rätt i år och som tar över färgen svarts roll, är brunt. Olika nyanser i brunt, som konjak, mylla och kastanj, ses pryda både accessoarer och kläder på visningarna och i butikerna. Accentfärgen som ska bryta av det bruna i höst är rött i alla nyanser.

V-ringat och mönster går hem i höst. Tänk sexigt och vågat och breda ränder. För den som tänker värme före stil är detta en perfekt höst. Man kan nämligen slippa frysa men ändå se riktigt trendig ut. De boxiga ytterplaggen, där det får plats en hel hög kläder under utan att det syns, är nämligen riktigt heta i höst.

Scroll to top