Visa vem du är med hjälp av accessoarer

Att svara på frågan vem man är, är inte så enkelt som man kanske tror. Och det ska det inte vara heller. Men det är alltid härligt att med små detaljer kunna visa upp en spännande bild av sig själv och med det visa upp en del av sin själ. Att göra det med accessoarer är både ett roligt och snyggt sätt. Och när det kommer till accessoarernas spännande värld så finns det en uppsjö av roliga halsband, broscher och ringar att välja mellan. Vill du ha personlighet i dina smycken är det självklara valet Familjesmycken du ska välja. Där finner du ett härligt utbud till barn och vuxna med den där personliga lilla knorren som får andra att bli avundsjuka.

Det kan tyckas vara lite enklare för kvinnor att lyfta fram sig själv med accessoarer. Men, det finns mycket som även männen kan göra för att inte bara falla in i massan.

Att synas som kille

Metro.se har tagit fram några guldkort när det kommer till att bli snygg i höst. För, när vi nu går in i det lite mörkare årstiderna är det ibland tyvärr så att vi faller bort modemässigt och gömmer oss bakom mörka dunjackor.

”Välj accessoarer som gör dig snyggare och får dig att se mer välklädd ut – inte tvärtom. Det funktionella behöver inte utesluta det stiliga. Detaljerna kan många gånger vara avgörande för din klädsel och intrycket du gör. Framförallt är accessoarerna ett smart sätt att variera din klädsel på.” (läs mer)

Mycket av detta kan tyckas självklart, men för att lyfta fram sig själv så är det viktigt att tänka på alla de små detaljerna, och att göra det på en daglig basis. För det är väl roligare att stråla och vara fin än att gå omkring som en grå klump?

Och, ett sista tips på att våga är att kolla på kändisar och hur dem klär sig och lyfter upp sig med accessoarer. Se bara på denna video.

Scroll to top