Packa rätt inför resan!

Att åka ut och resa är någonting många av oss tycker om att göra, och när man besöker andra städer eller länder vill man ju såklart vara så snygg som man bara kan. Därför gäller det att packa smart när man ska ut och resa så att man kan vara snygga hela vägen!

När det är dags för semester kommer den där biten som många kanske tycker är lite smått jobbig och kanske lite ångestfylld, nämligen det här med att packa inför resan. Det är väl få som lyckas med att aldrig glömma någonting, listor och påminnelselappar till trots. Det är inte helt lätt att packa optimalt och ofta är det någonting som inte kommer med trots att man hade behövt det, och man börjar kanske inte packa i tillräckligt god tid heller. Helt enkelt är det mycket som kan gå fel, och det är inte så kul att upptäcka när man kommer fram till sin destination att man har glömt någonting hemma. Särskilt om detta någonting är en pryl vars syfte är att göra en lite extra snygg, det är aldrig kul att glömma sådant hemma. Så vad är egentligen viktigt att få med sig på resan?

  • Se verkligen till att du har necessären med dig i resväskan! Det lönar sig inte att ha packat en riktigt bra necessär om man ändå råkar glömma att packa ned den i väskan. Glöm absolut inte!
  • Om du ska ut på en lång flygresa gäller det att få med sig rätt saker i handbagaget, för man kan bli väldigt torr och eländig av att sitta länge i ett flygplan. Ha med en ordentlig återfuktande kräm du kan applicera både på hud och ansikte, och ha gärna på dig stödstrumpor för cirkulationens skull.
  • Passa på att handla smink, parfym och hudvård på taxfree! Där finns det ofta väldigt goda möjligheter att hitta smink från bra märken till lägre priser, så du får goda chanser att fynda ordentligt där!
  • Ska du någonstans där det är soligt, glöm inte packa ned både solskydd och en after sun-kräm som du kan applicera på huden efter att du varit ute i solen. En after sun kyler och lindrar hud som blivit utsatt för mycket sol, vilket kan vara väldigt skönt!
  • Något som är väldigt viktigt när det kommer till smink men som många kanske glömmer är vikten av att ha bra sminkborstar. Utan ordentliga verktyg kommer du inte alls få så bra resultat med sminket som du skulle kunna fått med bra sminkborstar! Klicka in dig på http://fyndiq.se/halsa-skonhet/smink-sminkverktyg/ för att hitta alla möjliga sminkverktyg du kan tänkas behöva. För att få fler tips om billiga och bra saker, följ Fyndiq på twitter. Se till att rengöra dina sminkverktyg ofta och ordentligt!
  • Tänk på att de kläder du packar ner ska klara en resa väl, om de ytterst lätt blir skrynkliga kanske det inte är det bästa plagget att ha med sig på en resa där plagget ändå kommer behöva spendera en del tid nedpackad i en väska. Om inte hotellet har strykjärn förstås!
Scroll to top